ParMedia Logo

In 2006 is PAR Media door Peter Kroes in Wassenaar opgericht.
Vrijwel de gehele werkervaring is opgedaan binnen uitgeverijen en omroepen. We doen veel aan relatiebeheer en helpen klanten bij vragen en problemen. Acquisitie, verkopen en omzet genereren is een kunst die niet iedereen beheerst. PAR Media helpt bedrijven bij het vinden van nieuwe klanten, zodat er een gezonde basis wordt gelegd voor de toekomst. Een basis waarbij PAR Media zorgt voor omzet, zodat ondernemers kunnen ondernemen.

De visie van PAR Media bestaat uit twee onderdelen. PAR Media heeft als doel bedrijven te helpen bij het opstarten van de verkoop. Omzet genereren en bedrijven succesvol maken. Uiteraard is commercie een drijfveer, maar innovatieve ideeën in de markt kunnen zetten is het doel.

PAR Media streeft naar kansrijke opdrachten, waarbij kennis en expertise wordt gevraagd en veel ervaring wordt opgedaan. Leermomenten zijn er iedere dag, waardoor het verkopen een interessant vak blijft. Plezier, passie en ondernemen zijn belangrijke onderdelen die deel uitmaken van de visie van PAR Media.